Contact


Valkenweg 116
3090 Overijse (Be)

info@mariesgarden.be
gsm: 0476.40.75.10

Plan 

OpeningsurenOverijse:

GESLOTEN tot Mei 2017


Wauthier-Braine :

GESLOTEN tot Mei 2017

Wat wij planten plukken de klanten

Marie’s Garden : een BIO pluktuin op een boogscheut van Brussel 

 

Genesteld in Overijse (10 min van Brussel) en in Wauthier-Braine, verbouwen we bio groenten, fruit en bloemen.  We kweken meer dan 30 verschillende soorten, op basis van bio landbouw. U kunt deze producten bij ons komen kiezen en plukken tijdens een ontspannende wandeling door onze velden. 

U wordt verwelkomd door ons team die u een woordje uitleg geven over de pluktuin, en u krijgt de nodige instrumenten om uw 'shopping' te doen. U kuiert door de velden en kiest en oogst uw producten. Sommige hebben een prijs per stuk, andere per kilo.  Wanneer u klaar bent rekent u af in ons winkeltje (cash of Bancontact). Toegang tot de pluktuin is vrij: u hoeft geen afspraak te maken om langs te komen, en er is geen ingangsprijs. 

Marie's Garden biedt u lokale en seizoensgebonden producten, vol vitaminen en mineralen, en rijk aan smaak - omdat onze groenten en fruit de tijd krijgen om te groeien en te rijpen. U plukt uw producten zelf, voor een ultieme versheid en spoorbaarheid van wat er op uw bord belandt. 

Het is handig om even te kijken naar onze "Plukker's Gids" om uw bezoek voor te bereiden. Kijk regelmatig even naar de "Lijst van beschikbare groenten en fruit": zo weet u precies wat er wanneer beschikbaar is. Welkom !