Contact


Valkenweg 116
3090 Overijse
België
info@mariesgarden.be

Plan

 

Openingsuren

 

Woensdag 27/05: 13u30 - 17u00
Vrijdag 29/05: 13u30 - 17u00
Zaterdag 30/05: 10u30 - 18u00

Volgende opening op mariesgarden.be aangekondigd

Wat wij planten plukken de klanten

Marie’s Garden : een BIO pluktuin op een boogscheut van Brussel 

Genesteld in het groene en rustige landschap van Overijse, Vlaams Brabant, op een 10 min van Brussel, verbouwen we bio groenten, fruit en bloemen.  We kweken meer dan 30 verschillende soorten, op basis van bio landbouw (we hebben het bio label). U kunt deze producten bij ons komen kiezen en plukken tijdens een ontspannende wandeling door onze velden. 

U wordt verwelkomd door ons team die u een woordje uitleg geven over de pluktuin, en u krijgt de nodige instrumenten om uw 'shopping' te doen. U kuiert door de velden en kiest en oogst uw producten. Sommige hebben een prijs per stuk, andere per kilo.  Wanneer u klaar bent rekent u af in ons winkeltje (cash of Bancontact). 

Marie's Garden biedt u lokale en seizoensgebonden producten, vol vitaminen en mineralen, en rijk aan smaak - omdat onze groenten en fruit de tijd krijgen om te groeien en te rijpen. U plukt uw producten zelf, voor een ultieme versheid en spoorbaarheid van wat er op uw bord belandt. 

Het is handig om even te kijken naar onze "Plukker's Gids" om uw bezoek voor te bereiden. Kijk regelmatig even naar de "Lijst van beschikbare groenten en fruit": zo weet u precies wat er wanneer beschikbaar is. 

Welkom !