Volgende openingsdag


Overijse
- Gesloten

Wat wij planten plukken de klanten

Marie’s Garden : een BIO pluktuin op een boogscheut van Brussel 

  

Beste klanten,

Zoals u weet, staan onze aardbeien dit jaar in de kijker en we stellen alles in het werk om u er maximaal van te kunnen laten genieten !

Onze aardbeienplanten zijn niet gespaard gebleven van de weersomstandigheden dit jaar, met een zeer mooie maand maart die hen meer dan gewoonlijk liet groeien, gevolgd door de maand april waarin hun knoppen bevroren… Onze planten hebben geleden, maar de overblijvers zien er uitstekend uit en hun vruchten zijn verrukkelijk!

Om u voldoende hoeveelheden en een optimale kwaliteit te kunnen garanderen tijdens de komende weken, zullen wij onze deuren openen in functie van het productieniveau van onze planten en van het weer… Vergeet dus niet om regelmatig na te kijken, zeker en vast alvorens u op weg gaat, of we open zijn!

Om af te ronden, de duurzaamheid van ons project hangt natuurlijk ook af van uw gedrag. Wenst u terug komen naar marie’s garden om uw eigen fruit te plukken ? Wilt u blijven genieten van een aangenaam moment ? Dan herinneren we u aan de volgende regels :

  • Wij vragen u uitdrukkelijk om geen fruit op te eten vooraleer u het hebt gewogen en betaald aan de kassa.
  • We verzoeken u vriendelijk om geen geplukt fruit weg te gooien of achter te laten. Zelfs als het wat misvormd of beschadigd is, valt er nog steeds iets mee toe doen.
  • Voor uw eigen veiligheid, verzeker u zich er van om steeds op de aangeduide wandelpaden te blijven en om nooit een verbodsbord voorbij te wandelen.
  • Als u met kinderen komt, zorg er dan voor dat zij zich nooit zonder toezicht bevinden en dat zij ook deze regels volgen.

 

We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen in onze pluktuin!

Het Marie's garden team